Köpa begagnade spel eller spelkonsoler

När du ska köpa begagnade spel eller konsoler från annonser på internet bör man tänka på vissa saker så allt blir som du har tänkt dig. För det första angående spel så bör du se till att allt är original, många bränner spel nuförtiden och det kan se ut nästan som originalet, fråga efter kvitto. Läs på om spelet innan, är det ett online spel så finns det troligen ett konto som tillhör, se till att få all lösenord som tillhör det kontot och ändra på en gång så säljaren inte kan byta innan du ens hinner hem. Om det är ett spel till en spelkonsol så kan det vara problem med att skivorna är för repiga, lite grann skall inte vara något problem (du kanske till och med kan pruta en slant)

Om du skall köpa en hel konsol så se till att inte köpa ett hackat även om du själv tänkte se till att den blir chippad eller hackad senare. Oftast när konsolen väl är chippad så går det inte att ångra vilket gör att de 200kr som du kanske tjänar på att köpa det redan färdigt är rätt låg för att ta bort din valmöjlighet till senare.

Nu får jag runda av mitt bloggande men tror jag fick med det viktigaste, lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *